Skip to content

Onze unieke werkwijze

Bij Sanitop bezoeken wij de klant thuis. Bij dit bezoek oriënteren wij ons op de technische mogelijkheden om u een eerlijk en oprecht advies te kunnen bieden. Aan de hand van de gezamenlijke inzichten en het persoonlijke advies van Sanitop wordt er vervolgens een kwalitatief goed ontwerp neergezet.

Dit is gebaseerd op uw dromen en onze expertise. Dit ontwerp dient als leidraad voor uw renovatie. Sanitop heeft een actieve rol in het begeleiden van materiaalkeuze, meubelkeuze, styling en kleurkeuze. Door korte lijnen, vertrouwen en onze expertise in het vakgebied waarborgen wij de kwaliteit van uw nieuwe badkamer.

DF9A8036

Badkamer in 6 stappen

 • Stap 1

  Afspraak maken

  Na het leggen van het eerste contact wordt er een afspraak met u gemaakt. Sanitop is hierin erg flexibel, ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

 • Stap 2

  In kaart brengen

  Tijdens deze eerste afspraak worden alle relevante zaken (ruimte, leidingen, ventilatie etc.) in kaart gebracht. Zodoende kan Sanitop de mogelijkheden betreffende de ruimte bepalen. Tevens worden uw wensen uitgebreid doorgenomen en wordt er een gepaste stijl bepaald. (o.a. landelijk, klassiek, modern, tijdloos, etc.). DESGEWENST KUNNEN WIJ U, GEHEEL VRIJBLIJVEND, MEENEMEN NAAR DE PROFESSIONELE SANITAIRSHOWROOMS VAN ONZE LEVERANCIERS, OM DAAR HET GEHEEL INZICHTELIJKER TE MAKEN VOOR U.

 • Stap 3

  Ontwerp doornemen

  Na gemiddeld een week wordt er een 2e afspraak ingepland. Het gemaakte ontwerp met de bijbehorende producten wordt volledig met u doorgenomen aan de hand van de leveranciers catalogi. Op deze manier wordt er voor u een reëel beeld van het geheel, de verhoudingen en de materiaalkeuze gecreëerd.

 • Stap 4

  Tegels uitzoeken

  Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp wordt er een nieuwe afspraak ingepland om gezamenlijk de mooiste tegelshowroom van Twente te bezoeken om daar de badkamer geheel naar wens aan te kleden.

 • Stap 5

  Passende aanbieding

  Op basis van het gemaakte ontwerp en de gekozen materialen wordt er een passende aanbieding geoffreerd met de beste prijs/ kwaliteitsverhouding.

 • Stap 6

  Montage

  Indien u akkoord gaat, is het mogelijk de badkamer onder begeleiding van Sanitop zelf te (laten) plaatsen. Uiteraard biedt Sanitop ook de mogelijkheid tot plaatsen. Sanitop werkt nauw samen met een aantal zeer ervaren bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van badkamers. 

Bij ons hoeft u NOOIT een aanbetaling te doen. Na levering van de diverse materialen zullen deze persoonlijk door ons worden gecontroleerd op compleetheid en beschadigingen. Als alles naar wens is krijgt u van ons de factuur.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!

Maak een vrijblijvende afspraak